Új trendek
772
post-template-default,single,single-post,postid-772,single-format-standard,wp-custom-logo,stockholm-core-2.1.9,select-theme-ver-7.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Új trendek

Új trendek

Új bemutatótermünk megtervezésénél amellett, hogy figyelembe vettük melyek az új trendek, nagyon fontos szempont volt számunkra, hogy milyen típusú burkolatokra van igény.

Évek óta azt tapasztaljuk mind ügyfél oldalról, mind kiállítói oldalról, hogy bizonyos színek, mintázatok, mint a márvány, a fa hatású burkolat, a metál színek és a növényminták töretlenül jelen vannak a piacon.
A modern gyártósori technológiának köszönhetően viszont ezek a burkolatok olyan szintű fejlődésen estek át, hogy a mintázatok tűélesek, a burkolatok mérete rohamos növekedésen ment át és a mintázatok is kevésbé kalligrafikusak, jellegükben a természetben is fellelhető növénymintákat alkalmazza modern köntösben.

Mindenképpen említést érdemel az a Mirage Papier Encanto SP Gold négyzetméteres dekor, amely egy nagyobb falon bemutatva olyan hatást kelt, mintha tapétáztuk volna az adott helyiséget, viszont tulajdonságaiban őrzi a hidegburkolatok jó tulajdonságát, hogy tartós, könnyen tisztán tartható és letisztult összképet nyújt.

Bemutatótermünk boxai úgy lettek kialakítva, hogy a vágyott életérzést megteremti, a színek harmóniája jelen van ezekben a színes és figyelemre méltó boxokban és legtöbbször ügyfeleink, nem egy adott terméket, hanem a teljes palettát választják, amit szívesen el tudnak képzelni a saját otthonukba. Ilyen az a Rondine Ludo box is, ahol a fehér, pasztell rózsaszín és zöld szín fekete kiegészítőkkel, magas minőségű Laufen és Kolpa szaniterekkel van bemutatva azt az érzést megteremtve, hogy ezt a fürdőt már csak „birtokba kell venni”.

Otthonunk kialakítása -főleg az újabb tendenciák szerint- úgy áll össze, hogy a kültéri terasz (pergola) már egyfajta nappali meghosszabbítása, egy grillezős konyhasarokkal kiegészítve, kényelmes nagyméretű étkező résszel.
Örömmel tapasztaltuk, hogy exclusive részünk Casalgrande Padana boxa, Gelsomino Limpha 120*240-es dekorával és hangulatvilágításával és

kavicsmintás hidegburkolatból kialakított leülő részével nagy népszerűségnek örvend új és meglévő ügyfeleink körében.

Mindenki figyelmét megragadja a növénymintás nagyméretű fal, a konyhafélsziget, amelyben helyet kapott egy prémium minőségű Hansgrohe mosogató és kihúztató fejes csaptelep fekete színben.
Minden kedves régi és új ügyfelünket arra bíztatunk, hogy jöjjön be újonnan megnyitott bemutatótermünkbe és válassza ki azt az életérzést, amely a legközelebb áll az elképzeléseihez.