Különleges termékek
765
post-template-default,single,single-post,postid-765,single-format-standard,wp-custom-logo,stockholm-core-2.1.9,select-theme-ver-7.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6,elementor-page elementor-page-765

Különleges termékek

Különleges termékek

2023. áprilisában megnyílt az új bemutatótermünkben a GSV Exclusive, ahol számos neves gyártó különleges termékei láthatóak egyedülálló, impozáns környezetben.

Az utóbbi évek közkedvelt burkolat megoldásai a mozaik és az üvegburkolat, melyek éllovas képviselője a SICIS gyártó. Áruházunkban, több mint 100 féle Sicis Vetrite üvegmintából lehet választani. Mozaikjai különlegessége, hogy egyes termékcsaládjai kézzel készülnek kivágásra.
Külön csaptelep szigetet alakítottunk ki, ahol sokféle színben és formában tudjuk bemutatni a kínálatot. A trendinek számító rose gold és bronz csaptelepek mellett olyan különleges színeket is bemutatunk, mint a „rodio opaco”, ami a króm és a fekete színvilág ötvözete.
Kerti részünkben bemutatásra kerültek a 2 cm vastag kültéri járólapok, melyeket különféle kivitelezési módokon mutatunk be. A bemutatott pergolát az érdeklődők többféle méretben, kialakításban, több típusú oldalfallal, tetővel választhatják. A belső udvarban kerti bútorok, grill, zsúrkocsi, burkolt virágláda is megtalálható.

További újdonságként számos egyedi megjelenésű szanitert, törölközőszárító radiátort, LED világítású tükröt mutatunk be. A különleges formavilág a bemutatott asztalok, székek, lámpák, valamint kiegészítők esetén is megjelenik, a kínálat részét képezve.

A GSV EXCLUSIVE bemutatórészben a vásárlók találkozhatnak olyan termékekkel is, amelyek a Cersaie nemzetközi kiállításon kerültek először bemutatásra. 850 m2-en lehetőséget biztosítunk az exkluzív megjelenésű otthont kedvelőknek.